• Vragen of contact?

 • +31 (0)70 360 5101

  Samen met u een commercieel aantrekkelijke deal realiseren

  Diensten

  Huis kopen in Frankrijk

  Een woning kopen doet u niet elke dag. Laat staan in Frankrijk. Contact met makelaars, ingewikkelde onderhandelingen in het Frans, rapporten, vergunningen, contracten, specifieke Franse wet- en regelgeving. Dat zijn zaken die een droomhuis kopen in Frankrijk al snel minder rooskleurig maken. Gelukkig kunt u vertrouwen op advies en begeleiding van de experts van France Estate Services. Van een woning vinden tot het realiseren van een commercieel aantrekkelijke deal en de veilige juridische en praktische afwikkeling.

  Lees meer over onze aankoopdiensten >>

  Verkoop Franse woning

  Ook als u uw woning in Frankrijk wilt verkopen, staat France Estate Services voor u klaar. Samen met u bepalen wij de juiste verkooptactiek en verzorgen wij alle verplichte rapporten. Wij selecteren de perfecte makelaars waarmee we voor u het contact onderhouden en voor u een aanzienlijke kostenbesparing kunnen realiseren. We presenteren uw Franse woning optimaal voor toekomstige kopers, via internationale makelaars, online en ook op onze eigen website en social media. Ook verzorgen we de onderhandelingen met de koper en de juridische vastlegging van alle condities in overeenkomsten en akten. Daarmee voorkomen we voor u risico’s en aansprakelijkheden.

  Lees meer over onze verkoopdiensten >>

   

  Specifieke diensten

  France Estate Services helpt u bij álle stappen van het aan- of verkoopproces van een huis in Frankrijk. Maar natuurlijk staan we ook voor u klaar als u behoefte heeft aan ondersteuning bij één of meerdere stappen.

  Lees meer over onze specifieke diensten >>

  Zijn er nog vragen?

  Heeft u nog vragen over onze diensten?
  Neem contact met ons op