• Vragen of contact?

 • +31 (0)70 360 5101

  Totale begeleiding bij het kopen van een huis in Frankrijk

  Huis kopen Frankrijk

  Uw droomwoning in Frankrijk kopen. Onze begeleiding

  Vertrouw op onze begeleiding bij het kopen van een huis in Frankrijk. France Estate Services helpt kopers van Frans onroerend goed tijdens het héle aankoopproces. En daarna. Wij hebben alle kennis, contacten en ervaring in huis. Wij nemen alle zorg uit handen. Dat wil zeggen: wij adviseren, vermijden risico’s, lossen problemen op en doen alles om een zo gunstig mogelijke transactie te realiseren.

   

  Wat kunnen wij voor u betekenen tijdens het aankoopproces?

  1. Franse woning vinden

  In welke Franse regio wilt u wonen? In wat voor type huis? Wij helpen bij de selectie van het gewenste gebied en geschikte objecten. Op basis van budget en specifieke wensen, met behulp van makelaars in Frankrijk en online zoekopdrachten.

  2. Contact met makelaars in Frankrijk

  Als wij het eerste contact met de makelaar(s) leggen, dan kunnen wij voor u een interessante kostenbesparing realiseren.

  3. Onderhandelingen voeren

  Is het Franse huis van uw dromen gevonden? Dan bedingen wij een zo gunstig mogelijke prijs en laten de transactie optimaal verlopen.

  4. Het vermijden van risico’s bij aanschaf

  Het vermijden van risico’s en het verder begeleiden en eventueel vastleggen van specifieke condities bij het tot stand komen van de compromis/promesse de vente en/of acte de vente. Hierbij staat het oplossen of voorkomen van problemen centraal. Denk aan het beoordelen van de bouwkundige kwaliteit van het huis, diagnostics/technische rapporten, problemen met vereiste bouwvergunningen, ongunstige erfdienstbaarheden en/of bepalingen in het bestemmingsplan.

  5. Speciale aandacht voor ‘Decennale’

  Bij ons advies hebben wij speciale aandacht voor de ‘decennale’ (de 10-jarige wettelijke garantie verzekering) bij grote verbouwingen aan huis en/of terrein in Frankrijk door de verkopende partij.

  6. Juridische constructie Frans onroerend goed

  Wij adviseren u over de meest geschikte juridische constructie om het Franse onroerend goed in onder te brengen. Daarin nemen wij mee: fiscaliteit, erf- en (huwelijks)vermogensrecht en de keuze voor Frans of Nederlands erfrecht.

  7. Verder denken

  Wij denken graag met u vooruit. Zo adviseren wij bij te nemen stappen vanaf het moment van aankoop over de plus-value heffing bij verkoop van de Franse woning in de toekomst.

   

  Totale begeleiding of deeldienst

  U kunt bij ons terecht voor totale begeleiding bij een woning kopen in Frankrijk. Maar we helpen u ook graag bij één stap. Bekijk ook eens onze specifieke diensten.

   

  Zijn er nog vragen?

  Heeft u nog vragen over onze diensten?
  Neem contact met ons op