• Vragen of contact?

 • +31 (0)70 360 5101

  Juridische hulp bij de aan- of verkoop van een Franse woning

  Specifieke diensten

  Juridische hulp bij aanschaf en verkoop Frans vastgoed

  France Estate Services helpt u bij alle stappen van het aan- of verkoopproces van een huis in Frankrijk. Dankzij ons advies en onze totale begeleiding weet u waar u aan toe bent. En heeft u veel minder zorgen in een toch al spannende periode. Maar natuurlijk staan we ook voor u klaar als u behoefte heeft aan ondersteuning bij één of meerdere stappen. Klop bij ons aan voor juridische en fiscale hulp bij de aanschaf of het juist van de hand doen van Frans vastgoed, zoals:

  1. beoordelen van de Compromis (Promesse) de Vente en/of Acte de Vente (notariële akte);
  2. begeleiden van de aangifte Plus-Value belasting en/of bezwaarschriftprocedures in het kader van de heffing sociale lasten als component van de Plus-Value belasting;
  3. taxaties voor aankoop/verkoop, afwikkeling nalatenschappen, echtscheiding, etc.;
  4. optimalisatie van huwelijks vermogensrechtelijke- en erfrechtelijke constructies;
  5. signaleren en oplossen van specifieke problemen zoals hinderlijke erfdienstbaarheid, een met het reglement van eigenaren strijdige situatie, situaties non conform vergunning, complexe echtscheidingssituaties, complexe nalatenschap situaties, juridische problemen van b.v. een bootligplaats.

  U ziet: bij het kopen of verkopen van een woning in Frankrijk komt veel regelwerk kijken. Wij nemen u graag alles of een stukje uit handen. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over specifieke regels en wetten als het gaat om wonen in Frankrijk. En als u meer wilt weten over onze juridische ondersteuning bij elke stap die nodig is om uw huis of chateau te kopen of te verkopen. Samen met u komen we tot een goede deal!

  Zijn er nog vragen?

  Heeft u nog vragen over onze diensten?
  Neem contact met ons op