• Vragen of contact?

 • +31 (0)70 360 5101

  Europese Erfrechtverordening

  Zoals in maart al bericht wordt met ingang van 17 augustus 2015 de Europese Erfrechtverordening van kracht. Dit kan grote betekenis hebben wanneer u een huis in Frankrijk heeft.

  In bovengenoemde nieuwsflits hebben wij uiteengezet dat dit mogelijkheden biedt om uw huis in Frankrijk anders te laten vererven dan onder de huidige wetgeving.

  Wij wijzen u er graag op dat deze nieuwe verordening ook met zich meebrengt dat een aantal mogelijkheden, die u nu nog heeft, op 17 augustus a.s. komen te vervallen. Dit betekent dat u er baat bij heeft nu te bekijken of bepaalde maatregelen gewenst zijn.
  Wij raden u dringend aan nu met ons contact op te nemen om een analyse van uw specifieke situatie te maken. Wij hebben de ervaring dat in veel gevallen ook een Franse notaris ingeschakeld dient te worden. In juli en augustus plegen aanzienlijke vertragingen in de behandeling door Franse notarissen op te treden. Daarom is snelle actie nu vereist.

  Het blijft daarbij van groot belang om de in te schakelen Franse notaris zorgvuldig voor te bereiden op een correcte afwikkeling, zeker in het geval dit niet conform het Franse recht is.

  Neem contact met ons op indien u met deze problematiek geconfronteerd wordt. Dit gaat iedere Nederlandse eigenaar van een huis in Frankrijk aan.

  France Estate Services

  Telefoon: 070 3605101 of 0653813535
  Email: info@franceestateservices.com

   

   

   

  Aanmelden nieuwsflits
  U kunt zich hier aanmelden voor onze nieuwsflits.