• Vragen of contact?

 • +31 (0)70 360 5101

  Uw (tweede) huis in Frankrijk verkopen. Hoe gaat dat in z’n werk?

  Veel Nederlanders hebben een (tweede) huis in Frankrijk. Als vakantiewoning, als familiehuis of als permanent onderkomen. Een droom die waarheid werd. Maar velen willen van dat Franse droomhuis af. Omdat het onderhouden ervan te veel tijd en geld kost. Omdat men wil verhuizen naar Nederland of elders in Frankrijk. Omdat er geen familielid is dat de Franse woning overneemt. Redenen genoeg om het Franse appartement, huis of kasteel te verkopen. Maar hoe pakt u dat aan?  

  Huis Frankrijk verkopen vanuit Nederland

  Of u nu zelf uw Franse woning wil verkopen of dat doet voor uw ouders: de Franse taal en de specifieke Franse vastgoedregels maken het geen gemakkelijke opgave. Hoe verloopt de verkoop van uw huis in Frankrijk toch zo succesvol mogelijk? Het is van groot belang dat u eerst met France Estate Services contact opneemt alvorens u met Franse makelaars gaat praten. Daardoor kunt u een financieel voordeel behalen. France Estate Services helpt u dan graag verder bij alle stappen in het verkoopproces. Gewoon vanuit Nederland, gewoon in het Nederlands. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van makelaars en andere experts in Frankrijk, spreken vloeiend Nederlands én Frans, hebben een juridische achtergrond en kennen de Franse vastgoedmarkt als geen ander. 

  Huis verkopen in Frankrijk anders dan in Nederland

  Een woning in Frankrijk verkopen verloopt anders dan in Nederland. Er zitten veel mitsen en maren, regels en uitzonderingen, vergunningen, risico’s, verantwoordelijkheden en aansprakelijkheden achter. Wij kennen alle Franse juridische spelregels en weten de valkuilen bij het verkopen van een huis in Frankrijk te voorkomen. Wij krijgen de onderste steen voor u boven. Aan ons heeft u een adviseur, controleur en begeleider. Al het papierwerk pluizen we voor u uit en maken we begrijpelijk voor u. Maar dat niet alleen: we zetten uw huis in Frankrijk ook optimaal in de markt.

  Uw Franse woning optimaal in de verkoop

  Het verkopen van uw Franse huis begint met een gesprek. Telefonisch, bij ons op kantoor of waar en hoe u het ook wil. Samen met u en de experts, die wij achter de hand hebben, bepalen wij een goede verkoopprijs en –tactiek. Wij kijken samen met u naar de woning, de regio, de vraag en het aanbod. Samen met een geselecteerde makelaar ter plaatse brengen wij uw Franse woning op de markt en laten wij de nodige aandacht aan uw Franse woning geven. En we zetten uw Franse woning ook in de verkoopetalage op onze website. Social media om uw te koop staande Franse huis bij nóg meer mensen onder de aandacht te brengen? Er zijn met ons vele wegen mogelijk. 

  Vóór, tijdens en na verkoop huis in Frankrijk

  Vóór, tijdens en na het verkopen van uw huis in Frankrijk adviseren en begeleiden wij u. Onderhandelingen met de kopende partij voeren wij voor u. En we zorgen dat al het benodigde papierwerk helemaal in orde is. Een huis verkopen is al spannend genoeg. Helemaal in Frankrijk. Helemaal in tijden van Corona. Weet dat wij – ook op afstand – voor u alles uit handen nemen. Neem eens rustig onze diensten (huis Frankrijk verkopen maar ook aankopen) door. En bekijk eens onze aanbodpagina en zie hoe wij huizen in Frankrijk aanbieden en (helpen) verkopen. Komt ook uw huis in Frankrijk in onze verkoopetalage?