• Vragen of contact?

 • +31 (0)70 360 5101

  Bijna uw huis in Frankrijk verkocht? En ligt het stil door Corona? Wij brengen er vaart in!

  Bijna uw huis verkocht in Frankrijk?

  MAART 2020

  Doorbreek de vertraging door de Corona-crisis


  Heeft u uw huis in Frankrijk (bijna) verkocht? Dan zult u merken dat de Corona-crisis roet in het eten gooit. De verkooptransacties van onroerend goed in Frankrijk lopen vertraging op. Of komen zelfs geheel tot stilstand. De Franse makelaarskantoren zijn gesloten en zelfs de notariskantoren in Frankrijk functioneren op halve kracht.

  Akten moeten ondertekend

  De huidige crisis is een vervelende situatie voor Nederlanders die hun Franse huis verkopen en een compromis de vente zouden willen ondertekenen. Of, als er al een compromis is ondertekend, door zouden willen naar definitieve verkoop (acte de vente). Hoe doorbreekt u die vertraging door Corona en kunt u toch succesvol uw Franse woning verkopen? Hoe krijgt u toch zaken voor elkaar? Met France Estate Services!

  Hulp op afstand

  Met onze jarenlange ervaring zijn wij als geen ander in staat om zo’n situatie vlot te trekken. Er geldt weliswaar een reisverbod, waardoor fysieke aanwezigheid niet mogelijk is. Maar dankzij handige technologie kan er meestal toch op afstand worden ondertekend. Wij kunnen u hierbij de weg wijzen en helpen!