• Vragen of contact?

 • +31 (0)70 360 5101

  De beste kennis van de Franse vastgoedmarkt

  Over ons

  Uw Nederlandse makelaar in onroerend goed in Frankrijk

  Zie de vastgoedexperts van France Estate Services als makelaar in onroerend goed in Frankrijk. Bij het aanschaffen of juist verkopen van een Franse woning helpen zij u van A tot Z. Denk aan het vinden van het ideale appartement, woning of kasteel in de regio van uw dromen. Maar ook aan de afwikkeling ervan op papier. En wilt u uw Franse droomhuis verkopen? Dan zorgen wij ervoor dat uw woning optimaal wordt gepresenteerd, al het papierwerk in orde is en dat u komt tot een aantrekkelijke deal.

  Willem Kam en Pieter Fangman van France Estate Services spreken vloeiend Frans. Ze hebben een juridische en commerciële achtergrond en een jarenlange ervaring in Frans onroerend goed.

  Ze kennen de Franse slag, maar zijn tegelijkertijd Nederlands nuchter, helder en grondig. Voor u betekent dit minder risico’s, administratieve rompslomp en tijd. En uiteindelijk koopt of verkoopt u uw Franse woning voor de beste prijs. France Estate Services neemt het hele koop- of verkoopproces of een deelgebied voor zijn rekening.

  Meer weten over onze dienstverlening of bespreken wat er mogelijk is met uw droomhuis in Frankrijk? Neem contact met ons op voor een informatief gesprek!

  Mr. Willem J.M. Kam

  Willem is een voormalig advocaat en 30 jaar actief in Franse onroerendgoedtransacties. Hij is tweetalig (Nederlands en Frans), heeft gestudeerd in Frankrijk en werkte bij en voor Franse bedrijven.

  M. +31 (0)6 53 77 58 03
  E.  willem.kam@franceestateservices.com

   

  Mr. Pieter F. Fangman

  Pieter heeft uitgebreide ervaring in internationaal ondernemen. Hij heeft diverse managementfuncties bekleed, ook bij een toonaangevende internationale Franse bank. Hij is bovendien ruim ervaren in Franse onroerendgoedtransacties.

  M. +31 (0)6 53 81 35 35
  E.  pieter.fangman@franceestateservices.com

  CASTELJALOUX Referentie: 85-3522

  CASTELJALOUX
  € 2.150.000
  1100 m²
  Kamers: 30