• Vragen of contact?

 • +31 (0)70 360 5101

  De beste kennis van de Franse vastgoedmarkt

  Aankoop

  Begeleiding woning in Frankrijk kopen. Onze toegevoegde waarde.

  France Estate Services begeleidt kopers van Frans onroerend goed tijdens het héle aankoopproces. En daarna. Wij hebben alle kennis, contacten en ervaring in huis. Wij nemen alle zorg uit handen. Dat wil zeggen: wij adviseren, vermijden risico’s, lossen problemen op en doen alles om een zo gunstig mogelijke transactie te realiseren.

  Wat wij doen in alle fases van het aankoopproces

  1. Woning vinden

  Wij helpen bij de selectie van het gewenste gebied en geschikte objecten. Op basis van budget en specifieke wensen, met behulp van makelaars ter plaatse en internet search.

  2. Contact met makelaars

  Als wij het eerste contact met de makelaar(s) leggen, dan kunnen wij voor u een interessante kostenbesparing realiseren.

  3. Onderhandelingen voeren

  Is het Franse huis gevonden, dan bedingen wij een zo gunstig mogelijke prijs en laten de transactie optimaal verlopen.

  4. Het vermijden van risico’s

  Het vermijden van risico’s en het verder begeleiden en eventueel vastleggen van specifieke condities bij het tot stand komen van de compromis/promesse de vente en/of acte de vente. Hierbij staat het oplossen of voorkomen van problemen centraal. Denk aan het beoordelen van de bouwkundige kwaliteit van het huis, diagnostics/technische rapporten, problemen met vereiste bouwvergunningen, ongunstige erfdienstbaarheden en/of bepalingen in het bestemmingsplan.

  5. ‘Decennale’

  Speciale aandacht voor de ‘decennale’ (de 10-jarige wettelijke garantie verzekering) bij grote verbouwingen aan huis en/of terrein door de verkopende partij.

  6. Juridische constructie

  Adviseren over de meest geschikte juridische constructie om het onroerend goed in onder te brengen, voor wat betreft fiscaliteit, erf- en (huwelijks)vermogensrecht en de keuze voor Frans of Nederlands erfrecht.

  7. Verder denken.

  Advies bij te nemen stappen vanaf het moment van aankoop inzake de plus-value heffing bij verkoop van de woning in de toekomst.

   

  Zijn er nog vragen?

  Heeft u nog vragen over onze diensten?
  Neem contact met ons op