• Vragen of contact?

 • +31 (0)70 360 5101

  Samen met u een commercieel aantrekkelijke deal realiseren

  Verkoop

  Uw woning in Frankrijk verkopen. Onze toegevoegde waarde.

  France Estate Services begeleidt verkopers van Frans onroerend goed tijdens het héle verkoopproces. En daarna. Wij hebben alle kennis, contacten en ervaring in huis. Wij nemen alle zorg uit handen. Dat wil zeggen: wij adviseren, vermijden risico’s of lossen uw problemen op en doen alles om een zo gunstig mogelijke verkooptransactie te realiseren.

  Wat wij doen in alle fases van het verkoopproces

  1. Bepalen van een reële vraagprijs

  Door overleg met makelaars, experts en relaties ter plaatse komen wij met een advies voor een reële vraagprijs. Soms is het raadzaam een taxatie te laten uitvoeren door bij de rechtbank aangestelde taxateurs. Zulke taxateurs hebben wij in ons netwerk.

  2.a. Aanstellen van de geschikte makelaar(s)

  Het checken van de ‘mandat(s) de vente’ met de makelaar(s). Het strak monitoren van de activiteiten van de makelaars, zoals hun online promotie. Hou bij verkoop rekening met een makelaarscommissie van meestal 5 tot 6% van de verkoopprijs, te vermeerderen met TVA (BTW). Als wij het eerste contact met de makelaar leggen, kunnen wij een aanzienlijke kostenbesparing voor u realiseren.

  2.b. Woning presenteren

  Wij brengen uw woning actief in ons Nederlandse en buitenlandse netwerk onder de aandacht. Op onze website, social media, maar ook op wereldwijde online portals. Een gerichte online promotiecampagne behoort tot de mogelijkheden.

  3. Aansprakelijkheid voorkomen

  Het laten verzorgen van de wettelijk verplichte diagnostics/technische rapporten (energiebalans, aanwezigheid van lood-, asbest- en termieten, natuurrampen, elektrische installatie, fosse septique (septic tank), etc.). Zorgen dat u niet aan ongewenste aansprakelijkheden voor mogelijke gebreken blijft hangen.

  4. Onderhandelingen

  Wij voeren voor u alle onderhandelingen met potentiële kopers om een zo gunstig mogelijke transactie te realiseren.

  5. ‘Decennale’

  Speciale aandacht voor de aanwezigheid van de ‘decennale’: de 10-jarige wettelijke garantie verzekering op nieuwe bouwwerken.

  6. Juridische afwikkeling.

  Verkoopprijs akkoord? Dan begeleiden wij de juridische vastlegging van alle verdere condities in de voorovereenkomst (‘compromis’ of ‘promesse de vente’) en de notariële akte van overdracht (‘acte notarié de vente’ of ‘acte de vente’). Ongewenste bepalingen vermijden we (aansprakelijkheden), nuttige en beschermende bepalingen voegen we toe.

   

  Zijn er nog vragen?

  Heeft u nog vragen over onze diensten?
  Neem contact met ons op